PVC trapbekleding

Heb je een oude trap en vind je deze niet meer mooi? Zou je hem graag een compleet nieuwe look willen geven maar weet je niet goed hoe? Dan is de PVC trapbekleding van Van Gog Traprenovatie misschien wel iets voor jou. PVC is een heel mooi en duurzaam materiaal. Het is van goede kwaliteit en gaat heel erg lang mee. Bovendien is het ook nog eens makkelijk schoon te maken. Je trap laten bekleden met PVC trapbekleding is dus niet alleen heel erg mooi en stijlvol, maar ook nog eens super praktisch. Je gaat er gewoon met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel overheen om het schoon te maken, hoewel het eigenlijk ook al kan met enkel water. Met een beetje schoonmaakmiddel ruikt het echter lekkerder, dus vandaar dat de meeste mensen het daarmee doen.

PVC trapbekleding met houtlook

Het mooie aan een traprenovatie door middel van PVC is dat je enorm veel keuze hebt in printjes. PVC trapbekleding is bij Van Gog Traprenovatie verkrijgbaar in diverse kleuren en prints, waaronder natuurlijk een houtlook. Dit heeft een heel mooi, natuurlijk effect. Het lijkt als het ware net alsof je een houten trap hebt. De trapbekleding wordt helemaal rondom de tredes aangebracht, waardoor het net is alsof het houten planken zijn. Een volledig nieuwe, houten trap kost echter een vermogen, dus is het veel slimmer om voor dit alternatief van PVC te kiezen. Het is daarnaast stukkend duurzamer dan echt hout omdat het amper slijt en dus jaren meegaat. En je ziet eigenlijk amper dat het geen echt hout is doordat de print er in een hele hoge resolutie op is aangebracht, net echt dus!

Wat kost een traprenovatie met PVC?

Nu je weet waar je terecht kunt voor een trapbekleding met PVC wil je natuurlijk ook weten wat het precies kost om deze renovatie uit te laten voeren. Dit is stukken goedkoper dan je zou denken, althans, bij Van God Traprenovatie. Daar kopen ze het pVC namelijk groot in omdat ze gespecialiseerd zijn in dit type trapbekleding. Hoe duur het exact is kunnen we hier helaas niet zeggen omdat dat helemaal afhangt van het formaat van de trap, of het een rechte trap is of een trap met een bocht erin, en welk type PVC je kiest. Dit is er namelijk in diverse kleuren en prints, en dus prijsklassen. Als je precies wilt weten wat het kost om met PVC je trap te laten bekleden dan kun je het beste even contact opnemen met Van Gog Traprenovatie. Stuur een foto mee van de betreffende trap en vertel ze wat je wensen zijn, dan krijg je zo snel mogelijk een (geheel vrijblijvende) offerte op maat voor het laten bekleden van jouw oude trap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *