Tekeningen

  

Heb jij in huis nog een kale muur om op te vullen? Of loop je al jaren tegen datzelfde schilderij aan te kijken, waar je eigenlijk allang op uitgekeken bent? Vaak ben je op zoek naar een specifiek iets voor aan de muur, om je kamer gezelliger of knusser te maken, maar alles wat je in de winkels of online ziet voldoet altijd net niet aan jouw wensen. Waarom laat je dan niet een tekening maken? Vele kunstenaars werken namelijk ook in opdracht. Aan de kunstenaar kan je precies doorgeven wat je wel of niet wilt zodat hij of zij een unieke tekening kan maken die precies aan jouw eisen en wensen voldoet. 

 

Materiaal 

Tekeningen kunnen op verschillende manieren gemaakt worden, met potlood, met pen, met verf, met houtskool en ga zo maar door. Ook kan de basis waar de tekening opgemaakt wordt veranderen, dit kan namelijk op papier zijn, op een doek of zelfs direct op de muur. Ook het onderwerp maakt voor de kunstenaar niks uit, ze hebben feeling voor het vak en alle opdrachten zijn voor hem een nieuwe, creatieve uitdaging.  

 

Tekening als cadeau 

Heb je wel is gedacht om een tekening cadeau te doen? Een fantastisch leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Het is ook makkelijk om een opdracht door te geven, dit kan gewoon vanuit huis. Na goed overleg met de kunstenaar via de mail, telefoon of persoonlijk en als alles duidelijk is over de levertijd en prijs dan gaat hij voor jou aan de slag. Er zijn altijd veel mogelijkheden als je het hebt over kunst, want de foto die je bijvoorbeeld doorstuurt kan je ook dingen laten veranderen. Zoals de kleur, de kleding, of de positie/pose. Ook zou je de babykamer kunnen laten beschilderen en er op die manier wel een heel bijzondere, persoonlijke babykamer van maken. Er kan zelfs van verschillende tekeningen één compositie gemaakt worden voor jouw tekening. 

 

Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem!  

Als je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat, dan is dat geen probleem. Zodra de kunstenaar klaar is met zijn ontwerp stuurt hij je een foto toe, zelfs dan kunnen er nog dingen aangepast worden in het ontwerp. Zodra jij helemaal tevreden bent met de tekening, dan pas wordt het opgestuurd. De tekening wordt zorgvuldig ingepakt en kan zelfs aangetekend worden verzonden en/of met track en trace code. Zodat je tekening niet verloren gaat tijdens het transport.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *