Baard scheren Rotterdam

Hoor je ook zo vaak Baard scheren Rotterdam, en wil je graag weten wat het inhoudt? Steeds vaker laten mannen hun baard staan daardoor kunnen we de baard wel een trend noemen. Je hebt bijvoorbeeld de volle baard, de stoppelbaard, de snor, de cirkelbaard, en het niet weg te denken geitensikje. Maar het is dan wel slim om de baard ook goed te verzorgen en bij te houden. Zo is scheren ook nodig om niet met een baard tot op de knieën over straat te moeten. Je kunt natuurlijk zelf jouw baard scheren maar het blijft lastig om een baard volledig symmetrisch te scheren, laat staan trimmen! Daarom zijn kapperszaken een geweldige uitkomst voor mannen met een baard waar zij om geven. Zo zijn ook veel zogenoemde barbiers die gespecialiseerd zijn in het scheren van de baard. Lang, kort, dik, dun, ook de kleur van de baard maakt niet uit, alle baarden zijn welkom bij barbiers.

Baard scheer technieken

We kennen allemaal het simpele scheermesje waarmee je een baard scheert. Met een beetje scheerschuim is het werk zo gedaan. Maar vaak blijf je wel achter met enige schade, bijvoorbeeld dat ene wondje bij jouw oor. Barbiers die de baard scheren in Rotterdam zorgen ervoor dat je heelhuids de deur verlaat. Ook kunnen kapsalons ervoor zorgen dat de haren dichter op de wortel worden afgeschoren zodat de baard minder snel verder groeit. De messen die zij gebruiken zijn vlijmscherp en in combinatie met een fijne scheerschuim toch heel zacht op de huid. Ook is het gebruik van een shaper dit is een voorwerp speciaal gevormd voor de neklijn, oorlijn en wanglijn. Dit is de oplossing voor een strakke lijn.

Verzorging van de baard

Een baard heeft net als het hoofdhaar verzorging nodig. Bij ieder man is de baard verschillend, zo ook de structuur en dikte van het haar. Er bestaan ook speciale baardshampoo’s, baardkammen en borstels. Wanneer je een volle, wilde baard hebt kan het handig zijn om natuurlijke oliën of balsems te gebruiken om het haar wat zachter te maken. Zo’n olie zorgt ook voor een makkelijkere behandelbare baardharen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de baard ongelijk groeit of zelfs op sommige plekken een beetje kaal of dun is. Hiervoor zijn er ook genoeg oplossingen. Er bestaan namelijk serums die de haargroei versterken en het haar gezonder maken.  Mocht dit niet jouw ding zijn, en heb je liever een snelle oplossing? Dan bestaan er ook sprays en pennen om jouw baard mee op te vullen. Hierdoor oogt de baard voller en meer in balans. En dit zelfs allemaal zonder jouw baard te scheren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *