Rotterdam thai massage boeken

Wist je dat een echte Thaise massage veel dieper doorwerkt dan een normale massage? Ze gebruiken daarbij namelijk net iets andere massagetechnieken, welke de doorbloeding in je hele lichaam stimuleren. In Rotterdam een thai massage boeken is echt een weldaad voor je gezondheid, want een Thaise massage is ontzettend ontspannend voor zowel lichaam als geest. En in deze massagepraktijk masseren ze volgens eeuwenoude principes en bieden ze je een typische Thaise massage. Daarbij wordt veel meer dan bij een normale massage aandacht besteed aan de energiebanen in je lichaam, ook wel meridianen genoemd. Je kunt ze niet goed zien, maar iedereen heeft ze. En het is heel belangrijk dat de energie in deze meridianen goed doorstroomt. gebeurt dit niet en heb je ergens blokkades, dan kun je allerlei fysieke klachten, maar ook stress ervaren. In Rotterdam die thai massage boeken kan je dus zowel van kleine kwaaltjes afhelpen als van een constant opgejaagd gevoel, doordat de doorstroming van energie in je meridianen wordt gestimuleerd. Niet voor niets is dit type massages zoveel populairder dan normale massages bij andere salons.

In Rotterdam een thai massage boeken

Bij de prachtig ingerichte praktijk in Rotterdam voor thai massage kun je terecht voor meerdere varianten van deze eeuwenoude manier van masseren. Ze bieden namelijk zowel een normale lichaamsmassage aan als een speciale massage voor zwangere vrouwen. Deze hebben namelijk een hele andere behoefte doordat ze een kindje in hun buik groeien. Je energiebanen lopen dan heel anders, en bovendien ervaren veel vrouwen klachten in hun rug en bekken door het gewicht van hun buik. In Rotterdam die thai massage boeken speciaal voor zwangere vrouwen is dan een waar cadeautje voor jezelf. En dus ook voor je kindje, want als jij ontspannen bent is je kindje in je buik dat ook.

Voetreflexmassage in Rotterdam

In deze praktijk voor Thaise massages in Rotterdam kun je naast een zwangerschapsmassage ook een heuse voetreflexmassage boeken. Dit is veel meer dan een simpele voetmassage, want bij een Thaise voetmassage wordt er namelijk aandacht besteed aan de specifieke punten op je voeten die corresponderen met je meridianen. Veel van je meridianen eindigen of beginnen namelijk in je voetzolen, en door deze te stimuleren voel je in je hele lichaam iets gebeuren. De energie begint weer te stromen en je voelt je energieker, en tegelijkertijd heel erg ontspannen. Het is heel bijzonder om te zien hoe mensen zich voelen na een voetreflexmassage. Je zou niet verwachten dat door zo’n relatief klein gebied te behandelen je je zoveel beter kunt voelen, maar het is toch absoluut waar. Wil jij het ook eens ervaren? Klopt dan zeker bij deze mooie praktijk voor Thaise massages in Rotterdam aan, want daar weten ze precies hoe ze met de juiste handgrepen massagetechnieken jouw energie weer kunnen laten stromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *