Mobiele frietkraam

Frikandellen, kroketten, bamischijven, kaassoufflés, bitterballen, kipnuggets en natuurlijk het belangrijkst van alles: friet. Of patat (het is maar net of je bij #teamfriet of #teampatat hoort). Begint het water je al in de mond te lopen? Dat is goed voor te stellen. Als je op zoek bent naar een mobiele frietkraam voor bijvoorbeeld een evenement of bruiloft of om je personeel eens te verrassen kun je tegen verschillende zaken aanlopen. Hoe moet het met de stroomvoorziening? Wie ruimt de rotzooi op? Is er genoeg voor iedereen? Schakel daarom catering-professionals in om de mobiele frietkraam te bemensen. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je wel dat iedereen na afloop van je feest goed verzadigd is.

Waarom een mobiele frietkraam?

Mobiele frietkramen zie je veel bij evenementen, festivals en op andere drukke plaatsen, zoals de markt, bij carpoolplaatsen, langs de stranden en andere plaatsen waar mensen hongerig kunnen worden. Als je een mobiele frietkraam inschakelt voor je evenement, zit je eigenlijk altijd goed (behalve als je een event gericht op healthy food organiseert, wellicht). Je gasten zijn meestal al hongerig nog voordat ze het eerste frietje geroken hebben. En de eerste persoon die geen friet lust moet nog geboren worden! Met een mobiele frietkraam heb je zelf geen omkijken naar de catering, die wordt volledig voor jou verzorgd. Je kunt met de cateraar verschillende afspraken maken. Schakel je hem bijvoorbeeld in voor jouw bruiloft, dan spreken jullie bijvoorbeeld een bedrag af op basis van het aantal gasten. Schakel je hem in voor tijdens je festival, dan kun je afspreken dat er met munten betaald moet worden. De opties zijn eindeloos. Net als de menukaart. Die kun je naar wens aanpassen. Ga je voor alleen een vette hap, of wil je ook bijvoorbeeld aardappelsalades aanbieden? Wil je standaard sauzen als mayonaise en curry, of misschien ook andere soorten sauzen?

Hongerig geworden?

Laat je eens verrassen door alle mogelijkheden die cateraars van frietkramen te bieden hebben. Vaak is er zoveel meer mogelijk dan alleen het patatje-met en een frikandel met saus. Ook voor vegetariërs zijn er veel mogelijkheden om lekker te gaan snacken. Je zult nog versteld staan. Belangrijk om te weten is dat ook de cateraars van mobiele frietkramen tegenwoordig erg duurzaam te werk gaan. Waar mogelijk worden duurzame keuzes gemaakt. Daardoor is een mobiele frietkraam op je evenement goed uit te leggen aan de kritische consument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *